Ce primesc?

Tot ce ai nevoie pentru a învăța să obturezi corect la cald spațiul endodontic, explicat pas cu pas, ca la școală! 

Tehnici de obturare endodontică la cald:

  • Tehnica compactării verticale clasică (H. Schilder)
  • Tehnica undei continue de compactare (L. S. Buchanan)
  • Tehnica injectării directe (squirt)

Filmele tehnice și clinice pot fi vizionate oricând, doar pe pagina cursului, cu parolă. Periodic voi face update, gratuit. 

Înstrăinarea parolei duce automat la pierderea definitivă a dreptului de acces a respectivului utilizator!  Acesta nu va mai putea niciodată să participe la un curs sau să cumpere un produs.

Dacă ești înscris, vei putea viziona de oricâte ori vrei și oricând, în următorii ani, Cursul multimedia (ON-LINE).

Comandă aici cursul

Cursul multimedia cuprinde:

  • document pdf (principii, materiale, aparatură, instrumentar și tehnici pas cu pas – descriere și multe poze) – 70 de pagini – exemplu aici
  • caiet de lucru (document pdf) – tehnica de lucru pe scurt, poze și instrucțiuni pas cu pas
  • film (curs vorbit și prezentare cu slide-uri) – 3 ore (vezi jos pe pagină)
  • filme cu tehnici de obturare la cald ilustrate pe dinți de plastic transparenți, etape explicate pas cu pas – 3 filme (vezi jos pe pagină)
  • filme clinice (filmate prin microscopul operator) – 7 filme cu explicații (vezi jos pe pagină)

 De ce sa aleg acest curs?

  • este în limba română
  • este cel mai bun și complet curs pe această temă din România
  • este o modalitate modernă, interesantă, de învățare
  • primești informația direct la tine acasă, nu trebuie să te deplasezi, nu ai costuri suplimentare
  • poți studia când, cum și cât vrei, în ritmul tău
  • poți revedea și aprofunda oricând orice segment
  • doar informație relevantă, selectată, concisă, la obiect
  • limbaj accesibil
  • tehnici, materiale și instrumente testate clinic, trecute prin filtrul unui medic specialist în endodonție
  • informație ușor de asimilat, datorită impactului vizual puternic, dat de multe imagini color și filme
  • rodul experienței mele didactice cu sute de cursanți
  • ce te învăț, vei putea aplica practic, zi de zi
  • update ulterior
  • foarte multă informație valoroasă, la un preț fără concurență

Pret curs - 1200 lei (un utilizator) – pretul creste in timp, doar pentru cursantii noi

  •  1200 lei (un utilizator)
  •  1000 lei (un utilizator) pentru toți absolvenții cursului de la A la Z de la Timișoara și studenți sau rezidenți (cu dovadă)
  • 2000 lei (un utilizator) - reducere de la 2400 lei – pachet complet, curs preparare + curs obturare

 Cum comand?

Completezi formularul de comandă aici. Sau trimiți datele de facturare la comanda@drianes.ro

Platești în contul XXXXX cu mențiunea “Curs obturare”. NU PLATI FARA SA COMPLETEZI SI SA TRIMITI FORMULARUL CU DATELE DE FACTURARE!!!

Următoarele zile, după confirmarea plății de către bancă, vei primi pe e-mail factura în format digital.

ATENȚIE! Dacă dorești factura pe firmă, firma trebuie sa apară ca plătitor la bancă!

Primești pe e-mail o parolă de acces pe platforma de curs și un link de download pentru documentele pdf.

ATENTIE! Cele 2 documente pdf se primesc doar sub forma de link, doar în format digital (NU PE STICK!!!).

Îți mulțumim pentru interes și comandă!

Dacă ești înscris în lista de e-mail a blogului (căsuța din dreapta, sus), vei primi periodic actualizări.

Pentru orice informații suplimentare, nu ezita să îmi lași o întrebare mai jos. 

Cu multă prietenie,

Camil

Pe Facebook mă găsești aici

Informatii suplimentare

Dr. Camil Ianes – Tel. : 0722 467 171

E-mail: contact@drianes.ro

 

 

 

2 Comentarii


  1. Balaban Geanina

    Buna ziua, as vrea sa comand si eu acest curs!
    As dori factura pe Cabinet Dentaire Dr Balaban Geanina, 10 Rue de L’Ancienne Gare
    27560 LIEUREY, France.
    Vreau sa stiu echivalentul in euro al plății pt a putea face viramentul azi.
    Mulțumesc,
    Cu stima Geanina Balaban Diaconescu

    • Va rog sa completati formularul de comanda pe pagina cursului. Cursul costa 100 de euro plus taxele de transfer (in functie de banca).

Lasati un raspuns: