Blog_Camil_Header-v.1.0-e1357122385192

 

 

 

Oferta de cursuri – Timisoara

 

 

Cursuri 100% practice – teoria pregatitoare se studiaza individual, inainte, pe platforma on-line

Mai mult hands-on, mai putina teorie la cursuri!

Cursuri intensive, eficiente, practice, fara umplutura teoretica inutila, cu aplicabilitate imediata in cabinet, in practica de rutina

Studiaza eficient, fixeaza teoria prin aplicatii practice, nu irosi timpul!

 

Toate cursurile noastre pun accent 100% pe aplicatii practice si training intensiv, in conditii clinice. De aceea, am creat un concept inovator, unic in Romania. Studiezi inainte mare parte din terorie, confortabil, la tine acasa, in ritmul tau, pe o platforma on-line (filme). La curs iti explicam lucrurile foarte importante, iti raspundem la intrebari si majoritatea timpului te antrenam practic, pe dinti naturali, la fantom! Ai acces si ulterior la platforma on-line pentru a revizui si fixa notiuni teoretice.


Centru de training dotat cu 6 microscoape si 6 fantoame dentare (6 posturi de lucru)

 

Ce curs sa aleg?

 

Cursul basic de tratament endodontic – 2 zileTratamentul endodontic de la A la Z – te învață practic, toate etapele tratamentului endodontic cu lupe și microscop operator. Este recomandat tuturor studenților, medicilor rezidenți și medicilor dentisti generaliști care doresc sa învețe sa efectueze tratamente endodontice corecte.

Cursul intensiv  – 6 zile, 36 de ore – Training clinic A – Z  cu sisteme de marire – este un program complet de training, 100% clinic si practic, pe parcursul căruia înveți cu lupe și/sau microscop operator, pe dinți extrași, montați la fantom,aplici toate protocoalele standard de tratament și retratament endodontic. Simulăm diverse situații clinice, pe care te îndrumăm să le rezolvi ușor, eficient și predictibil. Este recomandat medicilor dentisti generalisti, rezidentilor si medicilor specialisti care poseda deja cunostinte minime de baza si vor sa se concentreze pe partea practica si clinica.

 

Curs practic intensiv A – Z (6 zile consecutive, 36 de ore)

 

Cursul 100% practic care te invata pas cu pas cum sa rezolvi eficient toate cazurile clinice de tratament si de retratament endodontic

Training clinic de la A la Z cu sisteme de marire (microscop si lupe)

Imersiune totala in endodontia clinica moderna

Un curs transformativ, care iti ofera o experienta de invatare foarte apropiata de situatiile si cazurile reale clinice!

Include cursul on-line (filme) in valoare de 1000 de euro

100% demonstratii practice, training, hands-on, evaluare, prezentare de cazuri 

Curs clinic, intensiv, 6 zile, 36 de ore live, 40 de ore studiu individual, on-line – filme

Cost curs 2022

Include cursul on-line in valoare de 1000 de euro

Se lucrează la 4 mâini! 2 cursanti la un post de lucru (lupe cu lumina, microscop, fantom dentar, motor endodontic, sistem de obturare la cald si aparat ultrasonic)

2000 de euro/participant (avans 500 de euro) 

2022

Intensiv:

Grupa 1  14 – 19 februarie, Timisoara

Grupa 2  14 – 19 martie, Timisoara

Grupa 3  11 – 16 aprilie, Timisoara

Grupa 4  16 – 21 mai, Timisoara

Grupa 5  13 – 18 iunie, Timisoara 

Grupa 6  26 septembrie  – 1 octombrie, Timisoara

Grupa 7  24 – 29 octombrie, Timisoara

Vezi tematica și programa detaliata a cursului aici.

⚠️ Lansam înscrierile pentru 2023! Vor fi doar 4 grupe. ⚠️

Pana la finalul anului taxa de curs rămâne neschimbata (2000 de euro) și avansul pentru rezervarea unui loc este de 300 de euro pana in 1 septembrie. După 1 ianuarie 2023 taxa creste la 2500 de euro.

🗓️ Grupa 1: 20 – 25 februarie

🗓️ Grupa 2: 27 martie – 1 aprilie

🗓️ Grupa 3: 12 – 17 iunie

🗓️ Grupa 4: 25 – 30 septembrie

Training 100% practic de endodontie clinica, 6 zile, 36 de ore hands-on la microscop, pe fantom

Informații și înscrieri

Dr. Ana-Maria Moraru
Tel. : 0757 136 123

E-mail: contact@drianes.ro

  • Rezervarea locului se face prin plata avansului nereturnabil, din timp.
  • În momentul înscrierii se poate opta pentru o anumită grupă (care are date prestabilite), dacă mai sunt locuri disponibile.
  • Grupele compacte de participanți au prioritate.
  • Nu se țin cursuri cu grupe incomplete. Dacă o grupă nu se completează, cei care au plătit deja avansul vor fi mutați în altă grupă, pot aștepta o nouă serie de grupe sau li se va returna avansul doar în caz de forță majoră, dacă cursul nu se va mai ține NICIODATĂ. 
  • Plata diferenței se face cel târziu cu 7 zile înainte de data de începere a cursului. Neplata integrală în acest termen duce la excluderea automată din grupă și la pierderea avansului.
  • În caz de răzgândire/anulare înainte de începerea cursului, contravaloarea cursului se returnează doar dacă este găsit înlocuitor de către cursant.
  • Reprogramarea în altă dată, cu altă grupă, nu este permisă cu mai puțin de 30 de zile înainte de data de începere a cursului pentru care s-a optat inițial și duce automat la pierderea avansului. Cererea de reprogramare se face obligatoriu printr-o notificare scrisă. Atenție, reprogramarea devine validă doar după răspunsul scris de acceptare!
  • Reprogramarea cu mai puțin de 30 de zile înainte de data de începere a cursului pentru care s-a optat inițial este posibilă doar în cazuri excepționale și cererea se face obligatoriu printr-o notificare scrisă. Atenție, reprogramarea devine validă doar după răspunsul scris de acceptare!