[ujicountdown id=”timer camil” expire=”2020/12/20 23:59″ hide=”true” url=””]

„Salutare și felicitări! Ce să zic…” de trei zile-ncoace,gura nu-ți mai tace”! Ești cu mine peste tot in casă, dimineața la cafea, seara la cină, noroc că soțul și copiii mei sunt înțelegători. Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest curs și îmi doream asta de când te-am descoperit acum multi ani pe platforma eugenol.ro . De acolo ți-am remarcat dorința de a face endo la alt nivel dar și meticulozitatea și răbdarea cu care le explicai și celorlalți lucrurile învățate de tine . Cursul este pe măsură: informații tehnice necesare unei practici de bun-simț, explicații logice și concrete cu argumentări pro și contra. Pentru mine , care fac un endo decent, cursul a așezat informațiile, m-a ajutat să înțeleg de ce fac fiecare manopera in parte. Mă bucur că pot să îl urmăresc pe îndelete,pas cu pas și, ca la negocierea canalului, dacă ceva nu merge,mă întorc un pas înapoi să studiez mai temeinic. Iar varianta online mi-a convenit de minune.    Multumesc mult și spor la cursuri!!! Cu respect și admirație, Dr. C. J.”

„Buna! Am vizionat cursul tău, sa spun ca am reușit sa parcurg jumătate de material, abia aștept sa ajung la cazurile clinice, dar nu ma grăbesc  pentru ca nu vreau sa sar pasi importanți. Pana acum totul mi se pare profesionist realizat, intr-o ordine care îmi oferă claritate. Mi-am notat tot ce am văzut nou la capitolul instrumente necesare, am văzut tipuri noi de freze pe care mi le voi achiziționa, asta mi s-a părut cel mai interesant la capitolul acces endodontic.
Ma bucur ca am achiziționat acest curs, îmi da un refresh pentru noul an, abia aștept sa vad ce urmează sa mai descopăr. 
Îți doresc ție și echipei tale un an nou plin de realizări, sănătate și forta sa ne împărtășiți cât mai multe taine din aceasta specializare întortocheata :)!
Dr. F. L.”

„Cursul iti schimba optica asupra tratamentelor de canal, iti arata unde te afli si unde ar trebui sa fii. În sfârșit mi-am mai clarificat niște lucruri endodontice și sunt sigura ca impactul asupra practicii de zi cu zi va fi mare. Multumesc! Dr. F. S.”

Ce primesti?

Tot ce ai nevoie pentru a învăța să realizezi tratamente endodontice corecte, explicat pas cu pas, ca la școală (21 de ore de curs + documente pdf)!

Fundamente (9 ore)

Izolarea câmpului operator cu sistemul de digă

Cavitatea de acces

Determinarea lungimii de lucru

Irigația


Preparare (8 ore)

Obturatia termoplastica (4 ore)

Filmele tehnice și clinice vor putea fi vizionate nelimitat, doar on-line, pe pagina cursului, oricând în anii următori, cu parolă. Periodic voi face update, gratuit. 

Înstrăinarea parolei duce automat la pierderea definitivă a dreptului de acces a respectivului utilizator!  Acesta nu va mai putea niciodată să participe la un curs sau să cumpere un produs de la mine.

Dacă ești înscris, vei putea viziona de oricâte ori vrei și oricând, în următorii ani, Cursul multimedia (ON-LINE).

Cursul multimedia cuprinde:

 De ce sa alegi acest curs?

Pret curs – 800 de euro (un utilizator) – pretul creste in timp, doar pentru cursantii noi

Gratuit pentru cei inscrisi la cursurile cu prezenta fizica

 Cum comand?

Trimiți datele de facturare la contact@drianes.ro

Persoană fizică: nume, prenume, serie CI, CNP, telefon, email, adresa

Firmă: denumire, CIF, adresă, telefon, e-mail


După confirmarea plății de către bancă, vei primi pe e-mail factura în format electronic. ATENȚIE! Dacă dorești factura pe firmă, firma trebuie sa apară ca plătitor la bancă!

După confirmarea plății, primești pe e-mail o parolă de acces pe platforma de curs și un link de download pentru documente pdf.

Îți mulțumim pentru interes și comandă!

Dacă ești înscris în lista de e-mail a blogului (căsuța din dreapta, sus), vei primi periodic actualizări. 

Pentru orice informații suplimentare, nu ezita să îmi lași o întrebare mai jos. 

Cu multă prietenie,

Camil

Pe Facebook voi pune actualizări și premii. Mă găsești aici

Informatii suplimentare

Dr. Ana-Maria Moraru
Tel. : 0757 136 123
E-mail: contact@drianes.ro