on

 

Îți mulțumesc că mă urmărești!

Până la data oficială de lansare a cursului onlinePrepararea canalului radicular – Pas cu pas (Principii și tehnici)sâmbătă, 20 mai 2017, când toți cei înscriși vor primi pe e-mail parolele de acces, poți viziona aici (jos pe această pagină) două filme (în total sunt 15 filme, aproximativ 9 ore). Enjoy! 

Sunt foarte curios dacă îți place cursul. Nu ezita te rog să îmi trimiți un e-mail la adresa contact@drianes.ro   . Mulțumesc!

Poți descărca deja caietul de lucru al cursului de preparare de aici.

În semn de mulțumire, că mă urmărești și pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, vreau să îți fac un cadou valoros, e-book – ul cursului multimedia de obturare, Obturația endodontică termoplastică – Pas cu pas, 70 de pagini în format digital cu informație premium. Spor la citit și aplicat!

Poți descărca acest document aici.

Pentru că ai comandat cursul de preparare înainte de lansarea sa oficială, beneficiezi de reducere, poți plăti ambele cursuri (preparare + obturare) deodată, la prețul redus de 1000 de lei – reducere de 500 lei (pachetul cu cele 2 cursuri costă în prezent 1500 lei). Te rog să menționezi pe ordinul de plată „Pachet curs preparare + curs obturare”. Mulțumesc!

Mai multe informații despre cursul multimedia de obturare găsești aici.

 

Te aștept începând cu data de 20 mai pe platformele de curs cu întrebări!

Cu prietenie,

Camil