on

 

Îți mulțumesc că mă urmărești! 

Până la data oficială de lansare a cursului online – Prepararea canalului radicular – Pas cu pas (Principii și tehnici) – sâmbătă, 20 mai 2017, când toți cei înscriși vor primi pe e-mail parolele de acces, poți viziona aici (jos pe această pagină) două filme din acest curs (în total sunt 15 filme, aproximativ 9 ore). Enjoy! 

Sunt foarte curios dacă îți place cursul. Nu ezita te rog să îmi trimiți un e-mail la adresa contact@drianes.ro   . Mulțumesc!

Poți descărca caietul de lucru al cursului de preparare de aici.

În semn de mulțumire, că mă urmărești și pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, vreau să îți fac un cadou valoros, e-book – ul cursului multimedia de obturare, Obturația endodontică termoplastică – Pas cu pas, 70 de pagini în format digital cu informație premium. Spor la citit și aplicat!

Poți descărca acest document aici.

Mai mulți colegi ar fi dorit să comande cele două cursuri multimedia, de preparare și de obturare, dar nu au reușit în perioada promoționlă, până în 14 aprilie. De aceea, vreau să mai ofer tuturor celor interesați o șansă, până în data de 20 mai, data de lansare oficială.

Până în data de 16 mai poți comanda și plăti doar pachetul integral curs preparare + curs obturare la prețul redus de 1200 lei (cursurile individuale costă 900 respectiv 800 lei = total pachet neredus 1700 lei).

Comandă cursurile aici.

 

Mai multe informații despre cursul multimedia de preparare găsești aici.

Mai multe informații despre cursul multimedia de obturare găsești aici.

 

Te aștept începând cu data de 20 mai pe platformele de curs cu întrebări!

Cu prietenie,

Camil

 

Comandă cursurile aici.