Miscarile instrumentelor endodontice – Lectia nr.1

februarie 12, 2016  |  de  |  Teorie, Video

Dr. Camil Ianeș prezintă: Școala virtuală de endodonție clinică

Mișcările instrumentelor endodontice – Lecția nr.1 – Forța elastică

Dacă ți-a plăcut acest film și crezi că este util, te rog să îl recomanzi (share) și prietenilor tăi. Mulțumesc!

Pentru orice întrebare, te rog să îmi lași un comentariu mai jos.

Începând cu lecția următoare, accesul va fi restricționat, cu parolă. Vor putea viziona gratuit doar cei înscriși în lista de e-mail a blogului.

Dacă vrei să primești în continuare gratuit aceste lecții, introdu numele și adresa de e-mail în căsuța din drepta, sus.

Îți mulțumesc că mă urmărești!

 

 


13 Comentarii


 1. dr. moraru ileana-liliana

  Buna seara ,
  prezentarile de caz sunt super,eu va urmaresc cu mult interes,
  am fost la cursul dumneavoastra general,sunt interesata de cel intensiv, dar ma cramponez de obturarea tridimensionala desi am si cursul pe care l-ati scos.Am facut progrese multe dupa curs ,prepararea rotativa ma ajuta mult dar pentru ca nu insist pe conicitati nu indraznesc sa obturez desi aparatura o am .In momentul in care voi face si obturare verticala voi reveni in Timisoara cu mare drag.
  Nu credeam ca toata informatia pe care am primit-o atunci in cele 5 zile, ma va ajuta atit si ca o sa fac endo cu placere.
  Va multumesc pentru initiativa si meticulozitatea cu care va pregatiti cursurile.
  Cu respect dr.Moraru(Tulcea).

 2. Gelu Raul Vădan

  Mi se pare o idee foarte bună;deși am terminat demultișor facultatea,m-am simțit din nou ca la curs:) . Consider că ar trebui să continui aceste lec
  ții ,utile pentru începători și nu numai,mai ales că ai o ușurință în exprimare care te recomandă.

 3. Lupica Roxana

  Foarte utile si interesante sunt toate materialele postate pe blogul dumneavoastră iar ideea de a ne oferi lecții virtuale de endodontie mi se pare minunata.Mulțumiri pentru tot ceea ce faceti si mult succes in continuare.

 4. Muntean Carmen

  In primul rând as vrea sa va felicit pentru inițiativa si sa va multumesc ca pot avea acces la aceste lecții. Mi-as dorii sa pot viziona in continuare aceste lecții.
  Va multumesc pentru oportunitate!!

 5. Silvia Constantinescu

  Doresc sa primesc cursuri. Multumesc

 6. Shahram Radmard

  Very good for first lesson. Thanks

 7. ovidiu radian

  Salut Camil foarte buna intiativa singurul regret e ca se termina brusc filmul si ca e prea scurt astept cu interes urmatoarele .Inteleg ratiunile economice pentru promovarea cursurilor platite dar sa nu uiti ca sint multi colegi care chiar nu si pot permite asta si nici dotarile de virf pentru un endo de virf. Cu toate astea asa cum spuneai sint multi INTERESATI si dornici sa practice un endo decent chiar in conditii mai modeste cu mentiunea ca trebuie sa invete un protocol corect si niste principii de baza ,de aceea gasesc excelenta ideea asta de a promova gratuit niste lectii basic online.Felicitari pentru aceasta noua initiativa

  Respect si succes in tot ce faci,dr Radian Ovidiu

 8. comanici cristina

  Multumesc pentru ceea ce faci si felicitari de la mai multi stomatologi cu vechime mare in profesie si care pot invata si acum mai tarziu de la un profesionist de clasa ceea ce nu au stiut multa vreme
  Tot ceea ce faci si trimiti si altor colegi ma ajuta mult si astept noi expuneri

 9. Salut Camil! Multumesc f. mult si apreciez altruismul colegial de a oferi informatii atat de necesare practicii endodontice. Respect! Dan

 10. Liana Diaconu

  Mulțumesc mult pentru lecții sunt foarte interesante.

Trackbacks

Lasati un raspuns:

Este activata moderarea comentariilor, nu e nevoie sa mai trimiteti odata.