Bursa gratuita student/rezident

Le mulțumim tuturor celor care ne-au scris. Prima condiție pentru a câștiga orice în viață este să îți faci curaj și să participi.

Deși, poate că mai mulți meritau, ca la orice concurs, nu există decât un singur loc I.

Am și plusat puțin, în sensul că, premiul va fi cursul complet, în valoare de 1500 de euro (6 zile).

Și, ca să nu vă mai țin pe jar, câștigătoarea bursei este Claudia Melchiori, studentă în anul VI la Facultatea de Medicină Dentară a UMF „Carol Davila” București.

Felicitări și te așteptăm la Timișoara! 

În 2004, un medic tânăr, Zeno, și un student în anul 5, eu, trimiteau o radiografie marelui „guru” endodontic american, Dr. L. S. Buchanan. Nu aveam prea multe pe atunci, doar entuziasm și pasiune…

Deși nu aveam mari speranțe pentru un răspuns, acesta a venit.

Acum, la aproape 10 ani de la acest eveniment, realizez valoarea imensă a unei încurajări, cât contează să creadă cineva în tine.

Acest e-mail de doar câteva rânduri, ne-a schimbat destinul.

Anul acesta se împlinesc 2 ani de cursuri ProEndo.

Pentru că, în viață nu poți doar primi, trebuie să dai ceva mai departe, ca un omagiu adus Dr. L. S. Buchanan și tuturor mentorilor mei, m-am gândit să fac și eu ceva pentru tinerii din România.

Ofer o bursă în valoare de 1000 de euro unui student sau medic rezident (specialitatea endodonție) de la orice facultate de medicină dentară din România.

Bursa constă în participarea gratuită la primele 4 zile (40 de ore) ale cursului intensiv de endodonție de la Timișoara, din perioada 24 – 27 iunie.

Condiții:

– doritorul trebuie să fie student în anul IV, V sau VI sau rezident în specialitatea endodonție (va prezenta o adeverință)
– să trimită o scrisoare în care motivează de ce dorește să participe la acest curs și o radiografie a unui caz rezolvat de el
termenul limită de înscriere este 31 mai
– va fi selectat un singur câștigător iar bursa nu este transmisibilă
– nu se asigură transportul, cazarea, masa etc.

Selecția o voi face în funcție de feedback-ul colegilor medici din online (FB, blog, forum eugenol) și o voi motiva când anunț câștigătorul.

Dacă lucrurile ies bine, voi „recidiva” cu această inițiativă.

Unde scriem?

– pe blog (www.drianes.ro)
– FB (https://www.facebook.com/pages/drianesro/476592269053410)

Succes!

Dați vă rog share și like. Mulțumesc!


3 Comentarii


 1. Buna Camil!Buna Zeno!
  Ne cunoastem… din anii studentiei mele, si din randurile eugenolului….
  Viata mi-a purtat pasii spre chirurgie, mai exact chirurgie orala si maxilo faciala, fiind in prezent rezidenta pe aceasta specializare.
  Cabinetul privat inseamna insa stomatologie. Am spus mereu, sunt absolventa de stomatologie! Asta inseamna ca sunt, am fost si voi fi dentist.
  Endodontia o intalnesti la tot pasul, adica toata lumea o face.Asa cum poate, asa cum vrea, asa cum se pricepe… Dar nu asta inseamna endodontia de calitate. Cea la care eu aspir. Intotdeauna am perceput lipsa mea de pricepere in ale canalelor un mare handicap personal.
  De aceea aplic la aceasta bursa, in dorinta de a le oferi pacientilor mei un endo de la a la z, clar, fara compromisuri, fara bajbaieli, si fondat pe cunostinte practice si teoretice aprofundate la cel mai „upper level” posibil, cel pe care voi il faceti.
  Multumesc anticipat.

  • Buna Romina! Ne bucuram ca te intereseaza endo, din pacate, am precizat ca bursa e doar pentru rezidenti in endodontie, nu si alte specialitati :).

 2. Buna, am trimis scrisoarea de intentie impreuna cu o radiografie pe contact@drianes.ro. e in regula?
  Multumesc

Lasati un raspuns:

Este activata moderarea comentariilor, nu e nevoie sa mai trimiteti odata.