Cavitate de acces – frontali superiori

Dacă ți-a plăcut acest film și crezi că este util, te rog să îl recomanzi și prietenilor tăi.

Pentru orice întrebare, te rog să îmi lași un comentariu mai jos.


13 Comentarii


 1. Buna ziua.Freza utilizata de dvs.,nu se utilizeaza in special in slefuire? Nu este util a se creea accesul la un frontal, la jumatatea intre marginea incizala si cingulum, accesul facandu-se cu o freza globulara, perpendicular pe F.O. si apoi in axul longitudinal al dintelui?Sunt la inceput de drum.Vreau sa invat de la dvs, de aceea va intreb.

 2. Gabriel Zorici

  De ce ati devitalizat tot grupul frontal?au fost devitalizari in scop protetic?tare faza cu cea mai busita sonda:))

 3. Personal cred ca luam in considerare motivul devitalizarii a 4 incisivi aproape intacti… Nu ati pus sub intrebare planul de tratament ulterior?

  • Din ce imi aduc aminte, ramaneau singurii dinti de pe arcada superioara fara coroane si pacienta voia super estetica. Cand am vorbit cu proteticianul, a spus ca va slefui mult ca nu are spatiu. E un clinician foarte bun, asa ca nu am pus la indoiala decizia sa.

 4. Dupa finalizarea cavitatii de acces pentru tratamentul endo…ce ati folosit pt etansarea izolarii cu diga la nivelul coletului dintilor….in film apare o seringa cu un gel

 5. Bica Daniela

  Multumiri pentru postari. Doriti sa dati informatii suplimentare despre acest gel,pare un produs romanesc(detalii despre achizitionare).

  • Nu este romanesc, e italian. Este o bariera gingivala pentru albire. Nu mai stiu de unde am cumparat, in prezent nu mai folosesc acest produs.

Lasati un raspuns:

Este activata moderarea comentariilor, nu e nevoie sa mai trimiteti odata.